Joensuussa teemme ilmastotekoja

Joensuussa teemme ilmastotekoja

Jokainen ilmastoteko on tärkeä, oli se sitten suuri yritysinvestointi tai arkinen teko, jota ei aina ole osannut edes kuvitella ilmastoteoksi.

Teot ilmaston hyväksi säästävät rahaa, energiaa ja ympäristöä. Samalla käytät valtaasi ja luot muutokselle mahdollisuuden.

Katso millaisia tekoja me Joensuussa teemme!

Sisältöjulkaisija

angle-left Verkkoseminaarisarja pureutuu yritysten vastuullisuusviestintään
 

Verkkoseminaarisarja pureutuu yritysten vastuullisuusviestintään

25.03.2020 11:59

Vastuullisuusviestinnän perustana on, että yrityksellä on vastuullisia tekoja, joista kertoa.

Oikeanlainen vastuullisuusviestintä ei ole viherpesua, vaan läpinäkyvä kertomus siitä, millaista vastuuta yritys kantaa ihmisistään, taloudestaan ja meidän kaikkien ympäristöstä. Vastuullista on myös tuoda esille, että yritys jatkuvasti kehittyy toiminnassaan. Uskottava vastuullisuusviestintä voi muuttaa vastuulliset toimintatavat liiketoimintahyödyksi.

Ilmastokorttelit -hanke järjesti keväällä 2020 vastuullisuusviestintää käsittelevän webinaarisarjan. Tavoitteena oli tarjota vihreää ja vähähiilistä liiketoimintaa harjoittaville ja harkitseville yrittäjille tietoa ja keinoja teoistaan viestimiseen. Webinaarisarjan aikana käsiteltiin vastuullisuutta osana yritysten brändiä, sitä miten vastuullisuus vaikuttaa asiakkaan ostopolun muodostumiseen, miten vastuullisuudesta raportoidaan ja miten laaditaan kattava vastuullisuusviestinnän viestintäsuunnitelma. Webinaarisarja sisälsi viisi luentokertaa. Sarja tilattiin konsultointitoimisto Responsia Quality Solutions Ky:lta.

Löydät Yritysten vastuullisuusviestintä -verkkoseminaarisarjan tallenteet kokoamastamme Google Drive-kansiosta.