Teot leipäteksti Joensuussa teemme ilmastotekoja

Joensuussa teemme ilmastotekoja

Jokainen ilmastoteko on tärkeä, oli se sitten suuri yritysinvestointi tai arkinen teko, jota ei ole osannut kuvitella ilmastoteoksi.

Teot ilmaston hyväksi säästävät rahaa, energiaa ja ympäristöä. Samalla käytät valtaasi ja luot muutokselle mahdollisuuden.

Katso millaisia tekoja Joensuussa teemme!

Sisältöjulkaisija

angle-left Teot-Webinaarisarja pureutui yritysten vastuullisuusviestintään
 

Webinaarisarja pureutui yritysten vastuullisuusviestintään

Vastuullisuusviestinnän perustana on, että yrityksellä on vastuullisia tekoja, joista kertoa.

Oikeanlainen vastuullisuusviestintä ei ole viherpesua, vaan läpinäkyvä kertomus siitä millaista vastuuta yritys kantaa ihmisistään, taloudestaan ja meidän kaikkien ympäristöstä. Vastuullista on myös tuoda esille, että yritys jatkuvasti kehittyy toiminnassaan. Uskottava vastuullisuusviestintä voi muuttaa vastuulliset toimintatavat liiketoimintahyödyksi.

Sarjan aikana käsiteltiin vastuullisuutta osana yritysten brändiä, miten vastuullisuus vaikuttaa asiakkaan ostopolun muodostumiseen, miten vastuullisuudesta raportoidaan ja miten laaditaan kattava vastuullisuusviestinnän viestintäsuunnitelma. Webinaarisarja sisälsi viisi luentokertaa, jotka sijoittuivat vuoden 2020 huhtikuun ja toukokuun ajalle.

Sarja tilattiin konsultointitoimisto Responsia Quality Solutions Ky:ta.

Ilmastokorttelit hanke tarjosi webinaarisarjan, jotta vihreää ja vähähiilistä liiketoimintaa harjoittavat ja harkitsevat yrittäjät saisivat tietoa ja keinoja teoistaan viestimiseen.

Lue lisää Ilmastokorttelit hanke