Joensuussa teemme ilmastotekoja

Joensuussa teemme ilmastotekoja

Jokainen ilmastoteko on tärkeä, oli se sitten suuri yritysinvestointi tai arkinen teko, jota ei aina ole osannut edes kuvitella ilmastoteoksi.

Teot ilmaston hyväksi säästävät rahaa, energiaa ja ympäristöä. Samalla käytät valtaasi ja luot muutokselle mahdollisuuden.

Katso millaisia tekoja me Joensuussa teemme!

Asset Publisher

angle-left Ilmaista pikahuoltoa pyörille liikkujan viikon kunniaksi
 

Ilmaista pikahuoltoa pyörille liikkujan viikon kunniaksi

01.10.2020 08:51

Euroopan liikkujan viikolla 14.-18.9. Joensuun torilla oli mahdollisuus pyörien pikahuoltoon. Climate Joensuun ja Nuorisoverstaan yhteistyönä kehitimme pikahuoltokontin, jossa tarjoamme ilmaista pikahuoltoa pyörille. Nuorisoverstaan nuoret huolsivat pyöriä ma-pe klo 10-14. Huollon yhteydessä jaoimme myös polkupyörän valoja.

- Huoltokontti oli menestys! Joka aamu jo yhdeksästä lähtien pyöräilijät jonottivat omaa huoltovuoroon. Viikon aikana huollettiin n. 200 pyörää, kommentoi Jenni Väisänen, hankesuunnittelija.

Tempauksella halusimme kiittää kaikkia pyöräilijöitä ja toki halusimme lisätä myös turvallisuutta, sillä ehjä pyörä valojen kanssa palvelee kaikkia liikenteessä liikkujia. Saimme hurjasti kiitosta tempauksesta ja tälle toivotaan jatkoa. Me pohdimme sitä, yhdessä Joensuun kävelyn ja pyöräilyn edistämisryhmän kanssa.