Teot leipäteksti Joensuussa teemme ilmastotekoja

Joensuussa teemme ilmastotekoja

Jokainen ilmastoteko on tärkeä, oli se sitten suuri yritysinvestointi tai arkinen teko, jota ei ole osannut kuvitella ilmastoteoksi.

Teot ilmaston hyväksi säästävät rahaa, energiaa ja ympäristöä. Samalla käytät valtaasi ja luot muutokselle mahdollisuuden.

Katso millaisia tekoja Joensuussa teemme!

Asset Publisher

angle-left Ilmaista pikahuoltoa pyörille liikkujan viikon kunniaksi
 

Ilmaista pikahuoltoa pyörille liikkujan viikon kunniaksi

Euroopan liikkujan viikolla 14.-18.9. Joensuun torilla oli mahdollisuus pyörien pikahuoltoon. Climate Joensuu ja Nuorisoverstaan yhteistyönä kehitimme pikahuoltokontin, jossa tarjoamme ilmaista pikahuoltoa pyörille. Nuorisoverstaan nuoret huolsivat pyöriä ma -pe klo 10 -14. Huollon yhteydessä jaoimme me myös pyöräilyvaloja.

Huoltokontti oli menestys! Joka aamu jo yhdeksästä lähtien pyöräilijät jonottivat omaa huolto vuoroon. Viikon aikana huollettiin n. 200 pyörää, kommentoi Jenni Väisänen, hankesuunnittelija.

Tempauksella halusimme kiittää kaikkia pyöräilijöitä ja toki halusimme lisätä myös turvallisuutta, sillä ehjä pyörä valojen kanssa palvelee kaikkia liikenteessä liikkujia. Saimme hurjasti kiitosta tempauksesta ja tälle toivotaan jatkoa. Me pohdimme sitä, yhdessä Joensuun kävelyn ja pyöräilyn edistämisryhmän kanssa.