Asset Publisher

angle-left Joensuun kaupunki on mukana Energiansäästöviikon Astetta alemmas -kampanjassa
 

Joensuun kaupunki on mukana Energiansäästöviikon Astetta alemmas -kampanjassa

10.10.2022 05:50

Joensuun kaupunki on mukana Energiansäästöviikolla vietettävässä Astetta alemmas -kampanjassa. Kansallista Energiansäästöviikkoa vietetään 10.–16.10.2022.

Astetta alemmas on valtionhallinnon yhteinen energiansäästökampanja. Se tarjoaa konkreettisia vinkkejä energiansäästöön ja sähkön kulutushuippujen leikkaamiseen kotona, työssä ja liikenteessä. Kampanjan avulla vastataan haastavaan energiatilanteeseen, energian hinnan nousuun ja energian saatavuuden ongelmiin. Kampanja kannustaa kaikkia suomalaisia konkreettisiin ja nopeasti tehoaviin energiansäästötoimiin.

Joensuun kaupunki on mukana kampanjassa osallistumalla Tiedepuiston energiansäästöviikon teemapäivään keskiviikkona 12.10.2022. Teemapäivässä on mahdollista koeajaa sähköautoja ja -pyöriä, saada vinkkejä kodin lämmityksen optimointiin ja varautumiseen, sekä kuulla Joensuun kaupungin energiansäästötoimista ja ilmastotyöstä lisää. Tule mukaan!

Tiedepuiston energiansäästöviikon teemapäivä keskiviikkona 12.10. klo 10–13 4B-rakennuksen aulassa.

Ohjelmassa:

• Kodin lämmityksen optimointi OptiWatti-järjestelmällä – Voimatel

• Sähköautot (Audi, Porsche ja VW) esittelyssä ja koeajossa – K-Auto Oy

• Sähköpyörät esittelyssä ja koeajossa – Sähköpyöräkauppa.com Finland Oy

• HOPE ry -vaatekeräys 0–17 v. lapsille ja nuorille

• Varautuminen 72 tuntia

• Astetta alemmas -kampanja – Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ja Joensuun kaupunki

• Siivousrobotti tosi toimissa

• Kahvia ja voisilmäpullaa (nonstop), pannu kuumana koko tilaisuuden ajan!

Lisäksi suunnittelemme Joensuun seudun ilmastokumppaneille keskiviikkona 9.11.2022 järjestettävän energiateemaisen tapaamisen, jossa käsitellään energiatehokkuuden johtamista, alueellisen energianeuvonnan tarjoamia palveluita, paikallisten energia- ja sähköyhtiöiden näkemyksiä ajankohtaisesta energiatilanteesta ja yhteistyömahdollisuuksia energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian edistämiseksi.

Kannustamme kaikkia kuntalaisia mukaan energiansäästöviikkoon! Kampanjasivustolta löydät vinkkejä miten sinä voit vähentää omaa energiankulutustasi: Kampanjainfo - Astetta Alemmas

Lisää energiansäästövinkkejä sivuillamme: Meidän vinkit - Climate Joensuu