Asset Publisher

angle-left Joensuun Maila laati itselleen ilmasto-ohjelman
 

Joensuun Maila laati itselleen ilmasto-ohjelman

15.06.2020 13:50

Joensuun Maila (JoMa) on laatinut itselleen ilmasto-ohjelman. Ajatus ohjelman tekemiseen lähti siitä, että seura haluaa suunnitelmallisemmin kehittää ja viestiä vastuullisuudestaan.

- Ilmasto-ohjelma on osa seuramme Vastuu-ohjelmaa ja strategiaa. Emme halua tehdä ympäristöasiasta teennäistä keppihevosta, vaan tehdä osamme tässä olennaisen tärkeässä aiheessa, kommentoi urheilutoimenjohtaja Petri Pennanen.

JoMa pyrkii siihen, että ympäristöystävällisyydestä tulee koko seuran yhteinen juttu ja pysyvä osa seuran ja joukkueiden toimintaa. Täydellisyyttä ei kuitenkaan vaadita, vaan virheistä oppien pyritään pilke silmäkulmassa olemaan jatkuvasti ja kestävästi parempia.

Ilmasto-ohjelman rinnalle JoMa suunnittelee Vastuu-ohjelmaan Vastuu taloudesta- ja Vastuu ihmisistä -ohjelmia. Näin koko seuran toiminnan kehittäminen saa tavoitteet.

Joensuun Mailan ilmasto-ohjelmasta löytyy lisätietoa seuran nettisivuilta.

JoMa on myös Joensuun kaupungin ilmastokumppani. Ilmastokumppaneitamme esittelevältä sivulta voit tutustua Joensuun Mailan ilmastositoumuksen sisältöön.

Haluaisiko seuranne tehdä oman ilmastoon ja ympäristöön liittyvän vastuuohjelman? Katso ohjeet Ilmastokorttelit-hankkeen kokoamasta oppaasta urheiluseuroille: Climate Joensuu – Seuran ympäristövastuuohjelman kokoaminen