Teot leipäteksti Joensuussa teemme ilmastotekoja

Joensuussa teemme ilmastotekoja

Jokainen ilmastoteko on tärkeä, oli se sitten suuri yritysinvestointi tai arkinen teko, jota ei ole osannut kuvitella ilmastoteoksi.

Teot ilmaston hyväksi säästävät rahaa, energiaa ja ympäristöä. Samalla käytät valtaasi ja luot muutokselle mahdollisuuden.

Katso millaisia tekoja Joensuussa teemme!

Asset Publisher

angle-left Joensuun Maila laati itselleen ilmasto-ohjelman
 

Joensuun Maila laati itselleen ilmasto-ohjelman

Joensuun Maila (JoMa) on laatinut itselleen ilmasto-ohjelman. Ajatus ohjelman tekemiseen lähti siitä, että seura haluaa suunnitelmallisemmin kehittää ja viestiä vastuullisuudestaan.

- Ilmasto-ohjelma on osa seuramme Vastuu -ohjelmaa ja strategiaa. Emme halua tehdä ympäristöasiasta teennäistä keppihevosta, vaan tehdä osamme tässä olennaisen tärkeässä aiheessa, kommentoi urheilutoimenjohtaja Petri Pennanen.

JoMa pyrkii siihen, että ympäristöystävällisyydestä tulee koko seuran yhteinen juttu ja pysyvä osa seuran ja joukkueiden toimintaa. Täydellisyyttä ei kuitenkaan vaadita, vaan virheistä oppien pyritään pilke silmäkulmassa olemaan jatkuvasti ja kestävästi parempia.

Ilmasto-ohjelman rinnalle JoMa suunnittelee Vastuu -ohjelmaan Vastuu taloudesta ja Vastuu ihmisistä ohjelmia. Näin koko seuran toiminnan kehittäminen saa tavoitteet.

 

JoMan ilmasto-ohjelmasta on lisätietoa seuran nettisivuilla.

Joensuun Maila - nettisivut


JoMa on myös Joensuun kaupungin ilmastokumppani. Voit lukea ilmastositoumuksen sisällön ilmastokumppaneiden esittelyistämme.

Ilmastokumppanimme – Joensuun Mailan ilmastositoumus

 

Haluaisiko seuranne tehdä oman ilmastoon ja ympäristöön liittyvän vastuuohjelman? Katso ohjeet Ilmastokorttelit hankkeen kokoamasta oppaasta

Climate Joensuu – Seuran ympäristövastuuohjelman kokoaminen