Asset Publisher

angle-left Ote-kiipeilykeskus liittyi ilmastokumppanuusverkostoon
 

Ote-kiipeilykeskus liittyi ilmastokumppanuusverkostoon

02.07.2024 12:08

Joensuun ilmastokumppanuusverkosto on saanut uuden jäsenen. Verkostoon liittynyt Ote-kiipeilykeskus tarjoaa kaikille liikkujille loistavat puitteet kiipeilyyn sekä kuntosaliharjoitteluun viihtyisissä toimitiloissa. Otteella järjestetään kaiken ikäisille harrastustoimintaa, kursseja, leirejä, yksityistilaisuuksia ja tapahtumia.

-    Yhteisössämme on paljon kestävän elämäntavan ja luonnon ystäviä. Verkostoon liittyminen on meille luontevaa ja yhteistyöllä voimme viedä ilmastotyötämme eteenpäin, kertoo Ote-kiipeilykeskuksen yrittäjä Emil Helotie.

Ote-kiipeilykeskus sitoutuu noudattamaan seuraavia toimenpiteitä ja tavoitteita:

-    Edistämme Joensuun kaupungin tavoitetta olla hiilineutraali.
-    Vaihdamme kiipeilykeskuksen valaistuksen led-valoihin.
-    Kannustamme kestävään työmatkaliikkumiseen.
-    Kannustamme asiakkaita liikkumaan kestävästi niin kiipeilykeskukselle kuin muille ulkokiipeilykohteille liikkuessa, mm. parantamalla pyörien ulkosäilytyspaikkoja.
-    Edistämme kiertotaloutta järjestämällä kiipeilykirpputoripäivän
-    Huomioimme kestävyyden hankinnoissa mm. suosimalla kierrätysmateriaaleista valmistettuja kiipeilyotteita ja vähentämällä kuljetusten tarvetta.
-    Vähennämme kiipeilykeskuksen energiankulutusta mm. kiinnittämällä huomiota toimitilan lämpötilaan ja ilmanvaihtoon.
-    Seuraamme toimenpiteiden etenemistä ja viestimme saavutuksistamme ilmastokumppaneille ja muille sidosryhmillemme.

-    Joensuu on ainutlaatuinen liikunta- ja urheilukaupunki. Ote-kiipeilykeskus on upea esimerkki vihreämmistä liikuntapalveluista ja ensimmäinen liikunta- ja elämyspalveluja tarjoava yritys ilmastokumppanuusverkostossamme, iloitsee ilmastosuunnittelija Salla Anttila.

Ote-kiipeilykeskuksen yrittäjä Emil Helotie allekirjoitti ilmastositoumuksen 28.06.2024.