Asset Publisher

angle-left Yritysten ilmastotreffit törmäyttää ilmastoviisaita ratkaisuja tarjoavia ja etsiviä yrityksiä
 

Yritysten ilmastotreffit törmäyttää ilmastoviisaita ratkaisuja tarjoavia ja etsiviä yrityksiä

27.06.2022 11:52

Yritysten ilmastotreffit -tapahtuma tuo yhteen vähähiilisiä ja ilmastoviisaita tuotteita ja palveluja tarjoavia sekä tällaisia ratkaisuja etsiviä yrityksiä Joensuun seudulta, Pohjois-Karjalasta ja muualta Suomesta. Tapahtuma järjestetään tiistaina 20.9.2022 klo 13–16 Tiedepuistolla, Joensuussa. Tilaisuus sisältää alustuksia ja yrityspuheenvuoroja sekä yritysten välisen matchmaking-osion. Ohjelma tarkentuu kesän 2022 aikana.

Tapahtuma on suunnattu yrityksille tai organisaatioille, joiden tuotteet, palvelut tai ratkaisut osaltaan edistävät kestävyysmurrosta ja yritysten vihreää siirtymää, sekä auttavat vastaamaan globaaliin ilmastohaasteeseen. Vähähiiliset tai ilmastoviisaat tuotteet voivat esimerkiksi edistää kiertotaloutta, energia- ja materiaalitehokkuutta ja positiivista hiilikädenjälkeä, tai ehkäistä luonnonvarojen ylikulutusta, vähentää energian ja materiaalien käyttöä, hillitä ilmastonmuutosta sekä pienentää yritysten hiilijalanjälkeä.

Osallistuminen tapahtumaan on maksutonta, mutta vaatii ilmoittautumisen tapahtumasivuston kautta maanantaihin 19.9.2022 klo 14.00 mennessä: www.businessmaker.fi/ilmastotreffit.

Pääset tutustumaan etukäteen osallistujiin ja asiantuntijoihin sekä valitsemaan itsellesi jopa 8 tapaamista, joiden kunkin pituus on 15 minuuttia. Treffien aikatauluttaminen hoidetaan kokonaan puolestasi.

Yritysten ilmastotreffit järjestää Joensuun kaupungin ilmastokumppanuusverkoston kehittämishanke yhdessä Business Joensuun ja Pohjois-Karjalan kauppakamarin kanssa.