Публикатор

angle-left Ilmastokorttelijuhla tuo lastenteatteria livestriimattuna kotisohville
 

Ilmastokorttelijuhla tuo lastenteatteria livestriimattuna kotisohville

20.04.2021 13:13

Ilmastokorttelit ja Kokeileva kaupunkiseutu Joensuu -hankkeet yhdessä Teatteri Traktorin kanssa järjestävät ilmaisen virtuaalisen lastentapahtuman lauantaina 8.5.2021 klo 10–11.30. Erityisesti lapsiperheille suunnattua ”Ilmastokorttelijuhlaa” voi seurata livestriiminä Facebook Livessä.

– Esityksessä käsitellään ilmasto- ja ympäristöaiheita tiedeteatterin ja konkreettisten kokeilujen kautta. Tarkoituksena on tarjota mukaansatempaavaa ohjelmaa ja uusia oivalluksia maailmasta ja ympäristöstä ja ideoita myös kotona toteutettaviin kokeiluihin, kertoo Ilmastokortteleiden hankesuunnittelija Opri Orenius.

Teatteri Traktorin kehittelemässä tiedeteatterissa pureudutaan muun muassa energian olomuotoihin, pilvien syntymiseen, kierrättämiseen ja ympäristömme muuttumiseen. Lisäksi tapahtumassa esitellään hankkeiden tekemiä kokeiluja arjen ympäristöteoiksi.

Ilmastokorttelijuhla on samalla päätöstapahtuma Ilmastokortteleille ja Kokeileva kaupunkiseutu Joensuu -etätyöhankkeelle. Molemmat hankkeet päättyvät toukokuun lopussa.

Tervetuloa mukaan juhliin!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/728988767788335/