Публикатор

angle-left Save Pond Hockey -pipolätkäturnaus saapuu Joensuuhun
 

Save Pond Hockey -pipolätkäturnaus saapuu Joensuuhun

03.12.2019 07:25

Pipolätkää ilmaston puolesta

8.2.2020 järjestetään Joensuun ensimmäinen Save Pond Hockey -pipolätkäturnaus ilmaston puolesta

- Talvilajit ovat syntyneet ulkona, ja ulkoilmalajeina haluamme ne myös säilyttää. Haaveemme on, että lapset myös tulevaisuudessa saavat yhtäläiset mahdollisuudet harrastaa jääkiekkoa lähikentillään ja -järvillään” sanoo Save Pond Hockeyn vp Ville Sinisalo.

- Joensuulla on kunnianhimoinen ilmastotavoite, Hiilineutraali Joensuu 2025. Tavoitteet saavutetaan yhdessä. Siksikin meidän tulee tehdä koko ajan uusia avauksia, näkökulmia ja tempauksia, jotta jokainen näkisi ne kaikki monimuotoiset mahdollisuudet tehdä ilmastotekoja, kommentoi Ilmastokortteleiden hankesuunnittelija Jenni Väisänen

- Tapahtumaa järjestetään niin ikään yhdessä. Yhdessä Jokipoikien, Juniori Jokipoikien ja Save Pond Hockey tiimin kanssa, jatkaa Jenni Väisänen.

Tänä vuonna Save Pond Hockey -pipolätkäturnauksia järjestetään myös Helsingissä, Mikkelissä, Lappeenrannassa, Oulussa, Turussa ja Tampereella. Tapahtumien tarkoituksena on tuoda huomiota ilmastonmuutoksen ja jääkiekon väliselle kohtalonyhteydelle.

Voit ehdottaa hyväntekeväisyyskohdetta

Avauskiekko putoaa Louhelassa lauantaina 8.2.2020 klo 10. Kaikki turnausten sponsori- ja osallistumismaksut lahjoitetaan työhön ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi. Joensuussa kaavaillaan kohteiksi hiilivarastointiin liittyviä kohteita. Muitakin ehdotuksia hyväntekeväisyyskohteeksi vastaanotetaan, kommentoi hankekoordinaattori Saara Ihanamäki.

Tapahtumasta lisää tietoa verkkosivuilla: https://savepondhockey.org/. Joukkueen voi rekisteröidä mukaan turnaukseen kotisivujen kautta.

Median käytettävissä on myös valokuva- ja materiaalipankki.