Innehållspresentatör

angle-left Puhas Oy ja Ekokumppanit Oy lanseeraavat tänä keväänä maksuttoman korjaamisen verkkopalvelun Joensuun seudulle.
 

Puhas Oy ja Ekokumppanit Oy lanseeraavat maksuttoman korjaamisen verkkopalvelun

17.03.2022 13:13

Puhas Oy ja Ekokumppanit Oy lanseeraavat tänä keväänä maksuttoman korjaamisen verkkopalvelun Joensuun seudulle. Korjaa.se ehkäisee jätteen syntyä ja edistää vanhan korjaamista. Palveluun kaivataan nyt korjauspalveluja tarjoavia yrityksiä sankoin joukoin. 

Korjaa.se-nettisivuston tarkoituksena on yhdistää rikki menneet tavarat ja niiden korjaajat. Täysin maksuton, kestävää kehitystä edistävä korjaa.se-verkkopalvelu on tulossa Puhaksen toiminta-alueelle eli Joensuuhun, Ilomantsiin, Kontiolahteen, Liperiin ja Polvijärvelle.

Jätehuoltoyhtiö Puhas haluaa tarjota asiakkailleen palvelun, jotta jätteen määrä vähenisi ja vanhan korjauttaminen olisi helppoa. Palvelu myös auttaa alan pienyrittäjiä ja käsityöläisiä saamaan asiakkaita ja töitä. Mukana oleminen on yrittäjälle maksutonta näkyvyyttä. Mukaan lähtevien yritysten palvelut, yhteystiedot ja mahdolliset nettisivulinkit julkaistaan korjaa.se-verkkopalvelussa.

Korjaa.se-palvelun toteuttamis- ja ylläpitokustannuksista vastaa Puhas. Yhtiössä toivotaankin, että nyt saataisiin houkuteltua kaikki alueen huoltajat ja korjaajat saman sivuston alle.

– Jätteen synnyn ehkäisy ja sen vähentäminen on jäteyhtiömme tärkeä tehtävä. Yksi konkreettinen teko tällä tiellä on tuotteiden huoltaminen ja korjaaminen. Kun asukas korjauttaa rikkinäisen vetoketjun tai huonekalun, hän pidentää tuotteen käyttöikää ja samalla tukee alueellisia pienyrittäjiä, avaa Puhaksen ympäristöpäällikkö Tommi Kukkonen.

Lue tiedote kokonaisuudessaan Puhaksen verkkosivuilta.

Puhas Oy on Joensuun kaupungin ilmastokumppani

Puhas Oy on osa Joensuu konsernia ja Joensuun kaupungin ilmastokumppani. Ilmastokumppanina Puhas on sitoutunut muuttamaan toimintaansa ilmastoystävällisemmäksi mm. jätteiden kierrätysastetta edistävillä toimilla. Puhaksen ilmastositoumus on luettavissa täällä.