Joensuussa teemme ilmastotekoja

Joensuussa teemme ilmastotekoja

Jokainen ilmastoteko on tärkeä, oli se sitten suuri yritysinvestointi tai arkinen teko, jota ei aina ole osannut edes kuvitella ilmastoteoksi.

Teot ilmaston hyväksi säästävät rahaa, energiaa ja ympäristöä. Samalla käytät valtaasi ja luot muutokselle mahdollisuuden.

Katso millaisia tekoja me Joensuussa teemme!

Innehållspresentatör

angle-left Teot Green Park -älykäs energiapuisto
 

Green Park - älykäs energiapuisto

23.05.2019 10:58

GreenPark on uudenlainen yrityspuisto, joka on suunniteltu erityisesti cleantech- sekä puu- ja metalliteollisuuden yritysten tarpeisiin. Perinteinen yrityspuisto vain kokoaa yritykset samalle alueelle – GreenPark tekee sijainnista ja naapuruudesta todellisen kilpailuedun alueen yrityksille.

GreenPark tuottaa yrityksellesi tehokkuutta sekä kustannussäästöjä materiaali- ja energiavirtojen optimoinnista, ja on loistava alusta yritysten väliselle yhteistyölle. Todisteena tästä on John Deeren ympärille muodostunut maailmanluokan yhteistyöverkosto. GreenParkin rakentumisessa tärkeässä osassa onkin ollut yhteistyö John Deeren kanssa: yrityspuistoa on kehitetty palvelemaan John Deeren ja sen toimittajaverkon yritysten toimintaa.

GreenPark on nimensä mukaisesti vihreä. Aurinkoenergiaa ja maalämpöä hyödynnetään jo alueella. Seuraavaksi puisto saa älykkään energiajärjestelmän, jolla yritysalueesta saadaan mahdollisimman hiilineutraali ja energiatehokas. GreenParkin seuraavassa rakennusvaiheessa alue saa keskuksen, johon tulee tukitoimintoja ja oheispalveluita alueen yrityksiä varten.

 

Lue lisää:

Green Park – tulevaisuuden älykäs yrityspuisto
Joensuu – Green Park