Teot leipäteksti Joensuussa teemme ilmastotekoja

Joensuussa teemme ilmastotekoja

Jokainen ilmastoteko on tärkeä, oli se sitten suuri yritysinvestointi tai arkinen teko, jota ei ole osannut kuvitella ilmastoteoksi.

Teot ilmaston hyväksi säästävät rahaa, energiaa ja ympäristöä. Samalla käytät valtaasi ja luot muutokselle mahdollisuuden.

Katso millaisia tekoja Joensuussa teemme!

Innehållspresentatör

angle-left Teot-Webinaarisarja pureutuu yritysten vastuullisuusviestintään
 

Webinaarisarja pureutuu yritysten vastuullisuusviestintään

Oikeanlainen vastuullisuusviestintä ei ole viherpesua, vaan läpinäkyvä kertomus siitä millaista vastuuta yritys kantaa ihmisistään, taloudestaan ja meidän kaikkien ympäristöstä. Vastuullista on myös tuoda esille, että yritys jatkuvasti kehittyy toiminnassaan.

Ilmastokorttelit-hanke tarjoaa keväällä yrittäjille, yritysten työntekijöille ja kaikille yritysten vastuullisuusviestinnästä kiinnostuneille maksuttoman webinaarin, jossa pureudutaan siihen millaista hyvä ja uskottava vastuullisuusviestintä on ja kuinka eri kohderyhmille viestitään eri viestintäkanavissa.

Uskottava vastuullisuusviestintä on tärkeää, jotta yritys pystyy muuttamaan vastuulliset toimintatavat liiketoimintahyödyksi. Webinaarisarjan aikana opit tunnistamaan yrityksesi vastuullisia toimintatapoja ja pystyt viestimään vastuullisuudesta uskottavasti ja yrityksen brändin mukaisesti eri kohderyhmille eri viestintäkanavia käyttäen.

Webinaarisarja on viisiosainen ja se alkaa to 26.3. ja päättyy 14.5.

Webinaarisarjaan voi ilmoittautua pitkin kevättä. Tarkistamme aina edellisenä päivänä ennen seuraavaa luentoa uudet ilmoittautujat ja lähetämme osallistumislinkin.


Hinta: maksuton
Ajankohta: torstaisin 26.3., 2.4., 23.4., 7.5., 14.5.
Ohjelma ja ilmoittautuminen: https://forms.gle/Gp1rPku5o6S55eeo7

Toteuttaja: Responsia Quality Solutions Ky
Tarjoaja: Ilmastokorttelit hanke