Sisältöjulkaisija

angle-left atFlow Oy
 

atFlow Oy

Joensuulainen digiliiketoiminnan asiantuntijayritys atFlow Oy liittyi Joensuun seudun ilmastokumppanuusverkostoon 24.10.2022. AtFlow Oy auttaa asiakkaitaan kasvamaan verkossa verkkokauppojen, verkkosivujen, digimarkkinoinnin ja verkkopalveluiden kehittämisen avulla. Yrityksen arvomaailmaan kuuluvat laadukkuus ja kestävyys, avoimuus ja välittäminen, hyvinvoiva henkilöstö sekä suunnitelmallinen toiminta.

– Kestävyys ja vastuullisuus ovat kulkeneet arvomaailmassamme mukana alusta lähtien, joten olisi ollut vaikeaa miettiä syytä miksi emme olisi lähteneet ilmastokumppaniksi. Uskon, että ilmastokumppanuus ja verkosto antaa meille lisää pontta tehdä määrätietoisemmin fiksuja ja kestäviä valintoja omassa toiminnassamme sekä samalla viedä tärkeää viestiä eteenpäin, kommentoi atFlow Oy:n liiketoimintajohtaja Jouni Tolvanen.

Ilmastokumppanuusverkostoon liittyvät toimijat allekirjoittavat kaupungin kanssa vapaaehtoisen ilmastositoumuksen. Ilmastositoumuksessaan atFlow Oy sitoutuu noudattamaan seuraavia toimenpiteitä ja tavoitteita:

  • Edistämme Joensuun kaupungin tavoitetta olla hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä.
  • Toteutamme opinnäytetyöntekijän avulla päästölaskennan oman toimintamme kasvihuonekaasupäästöjen selvittämiseksi.
  • Selvitämme mahdollisuutta edistää energiatehokkuutta ja aurinkopaneelien käyttöönottoa vuokraamissamme toimitiloissa.
  • Seuraamme aktiivisesti energiankulutustamme ja pohdimme ratkaisuja energiatehokkuuden parantamiseksi.
  • Keskustelemme palveluntarjoajiemme kanssa mahdollisuuksista uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden parantamiseksi konesaleissa.
  • Otamme nämä asiat osaksi markkinointiviestintäämme sekä myyntiprosessiamme ja pyrimme edistämään myös asiakkaidemme osalta näiden asioiden huomioonottamista.
  • Seuraamme toimenpiteiden etenemistä ja viestimme saavutuksistamme ilmastokumppaneille ja muille sidosryhmillemme.

Sitoumuksen allekirjoittivat atFlow Oy:n liiketoimintajohtaja Jouni Tolvanen ja Joensuun kaupungin ympäristönsuojelupäällikkö Jari Leinonen.

– Erilaisia palveluja tuottavien yritysten liittyminen kaupungin ilmastokumppanuusverkostoon on esimerkki siitä, että myös välillisillä toimenpiteillä on vaikutusta kasvihuonekaasupäästöjen vähenemiseen. Vuosi 2025 lähestyy ja jokainen toimija, joka tukee kaupungin hiilineutraaliustavoitetta omalla toiminnallaan osoittaa kykyä ja tahtoa kantaa vastuunsa ilmastotalkoissa, kommentoi ympäristönsuojelupäällikkö Jari Leinonen.