Sisältöjulkaisija

angle-left JOJO-matkakortin latauspisteet sinun lähettyvilläsi
 

JOJO-matkakortin latauspisteet sinun lähettyvilläsi

23.05.2019 06:27

JOJO-matkakortin latauspisteet sinun lähettyvilläsi

Joensuun keskustassa on nyt kaksi JOJO-latauspistettä. Asiakas voi ladata automaatilla omatoimisesti Joensuun joukkoliikenteen Waltti-kortteja sekä ostaa kertalippuja. Latauspisteellä tehdyistä ostoista ei veloiteta myyntipalkkiota. Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit. Käteismaksu ei ole mahdollinen.

Automaatit Isossa Myyssä ja Pääkirjastolla

Toinen latauspisteistä on sijoitettu Iso Myyn kauppakäytävälle Niskakadun puoleisen liukuportaan alle ja toinen pääkirjaston ala-aulaan toisen kerroksen portaan tyvelle. Iso Myy on auki arkisin klo 9-19, lauantaisin klo 9-17 ja sunnuntaisin klo 12–16. Pääkirjasto on samoin auki joka päivä, arkisin klo 9-20, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10–16. Juhlapäivinä aukioloajat ovat molemmissa poikkeavia.

Automaatista myytävät liput

Latauspisteissä voi ladata kautta ja arvoa Waltti-kortille. 30 päivän kauden voi ostaa aikuiselle, lapselle, nuorelle ja opiskelijalle. Kautta ostettaessa pitää tehdä myös vyöhykevalinta. Kausi ja arvo latautuvat kortille ostohetkellä ja ovat heti käytettävissä. Ostosta saa kuitin.

Kertalippuja voi ostaa aikuiselle ja lapselle. Lippua ostaessa valitaan myös vyöhykkeet, joilla lippua käytetään. Kertalippu tulostuu paperilippuna. Kertaliput ovat voimassa ostohetkestä alkaen. Yhden vyöhykkeen lippu on voimassa yhden tunnin ja 2-3 vyöhykkeen lippu kaksi tuntia.

Latauspisteissä ei voi toistaiseksi ladata ELY:n Waltti-kortteja eikä myöskään KELA-tuettuja koulumatkalippuja. Hilja-lippuja ei voi ostaa latauspisteistä.

Jos latauspisteet osoittautuvat suosituiksi, niitä voidaan hankkia lisää.