Asset Publisher

angle-left ENO Green Cities Network Meeting
 

ENO Green Cities Network Meeting 13.10. esittelee kestävän kehityksen koulutusyhteistyötä

07.10.2022 09:38

ENO Green Cities Network lanseerattiin maaliskuussa 2012. Se on integroitu lähestymistapa kestäviin kaupunkiverkostoihin, joka perustuu koulujen, yksityisen sektorin ja kaupunginhallinnon väliseen koulutusyhteistyöhön edistäen vihreää kiertotaloutta ja mahdollisuuksia olla yhteydessä maailmaan  konkreettisella tavalla.

Maailmankaupunkien ja -kuntien rooli on tärkeä koulujen ympäristökasvatuksen tavoitteiden saavuttamisessa ja niiden edistämisessä. ENO Green Cities Network on kaupunki- ja kuntaverkosto, jossa koulut esimerkiksi istuttavat puita puistoihin, perustavat metsäalueita kaupunkeihin tai ympärille sekä tekevät muuta kestävää kehitystä edistävää toimintaa yhteistyössä kaupunginhallinnon kanssa.

ENO Green Cities Network -verkostoa ollaan uudistamassa ja toimintaa uudelleen käynnistämässä. Energiansäästöviikolla torstaina 13.10. järjestetään avoin verkkotapahtuma teemalla Kunnat, ilmastostrategiat ja koulutussektori (Cities, climate stategies and education sector). Tapahtuman järjestää ENO -verkkokoulu yhteistyössä Climate Joensuun kanssa. Tapahtumassa kuullaan niin kotimaisia alan kärkipuhujia kuin ulkomaisia puhujia ENO-verkkokoulun verkostosta.

Lisätietoa, ohjelma ja ilmoittautuminen:

https://www.enoprogramme.org/eno-green-cities-network/