Sisältöjulkaisija

angle-left Resurssiviisaustoimenpiteiden vaikuttavuuden mittaaminen kestävien kaupunkien johtamisen tukena (REMI) -hanke 2020-2021
 

Resurssiviisaustoimenpiteiden vaikuttavuuden mittaaminen kestävien kaupunkien johtamisen tukena (REMI) -hanke 2020-2021

Resurssiviisaustoimenpiteiden vaikuttavuuden mittaaminen kestävien kaupunkien johtamisen tukena (REMI) -hanke on vuonna 2020 käynnistynyt Fisu-verkoston erillishanke.

Hankkeen tavoitteena on luoda yhdessä FISU-verkoston kuntien ja FISU-palvelukeskuksen (SYKE ja Motiva) kanssa resurssiviisautta edistävien toimien vaikuttavuutta mittaava indikaattorisarja, jolla tuetaan kaupunkien kestävyyttä edistävää tiekarttatyötä ja johtamista sekä näiden toimeenpanoa.

Tavoitteena on lisäksi, että indikaattorityö pystyisi palvelemaan mahdollisimman hyvin kuntien Agenda 2030 -työn seurantaa ja toteutusta. Työn toivotaan hyödyttävän kaikkia niitä suomalaisia kaupunkeja, jotka haluavat edistää omalla toiminnallaan resurssiviisautta.

Hankkeessa tuotetaan päättäjille suunnattu tiivis ppt-yhteenveto. Työstä valmistuu vuoden 2021 aikana loppuraportti, jossa dokumentoidaan käyty prosessi ja valitut indikaattorit arviointiperusteineen.