Публикатор

angle-left Ilmastokumppani Lietsu
 

Lietsu Palvelut Oy

Lietsu Palvelut Oy /Huoneistohotelli Lietsu allekirjoitti ilmastositoumuksen 02.09.2019 ja sitoutui seuraaviin toimenpiteisiin:

  • Teemme elintarvike-, tavara- ja palveluhankintamme suosien lähituotantoa, paikallisia raaka-aineita ja toimittajia sekä käyttäen kierrätettyjä tuotteita aina kuin turvallisesti on mahdollista.
  • Ohjaamme asiakkaitamme jätteiden lajitteluun sekä energian ja veden säästöön, koulutamme henkilöstömme materiaali- ja energiaviisaiksi sekä pyrimme minimoimaan ruokahävikin määrän.
  • Jaamme asiakkaillemme tietoa kävely- ja pyöräilyreiteistä sekä joukkoliikenteen käyttömahdollisuuksista. Hankimme myös polkupyöriä yhteiskäyttöön.
  • Vähennämme paperinkulutusta mahdollistamalla asiakkaille paperittoman sisään- ja uloskirjautumisen.
  • Ensimmäisen kolmen toimintavuoden aikana teemme yrityksen oman ympäristöohjelman ja otamme sen käyttöön noudattaen jotain yleisesti hyväksyttyä sertifikaattia.
  • Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat kiinteä osa Lietsun päätöksentekoa ja arvoja.

Lietsussa, kuin kotonasi!

Lietsu Palvelut Oy /Huoneistohotelli Lietsu on vuonna 2019 perustettu yritys, joka tarjoaa yksilöllistä hotellimajoitusta karjalaisella sydämellä ja vieraanvaraisuudella Joensuun keskustassa. Viihtyisät ja hyvin varustellut huoneistomme sijaitsevat Pielisjoen äärellä. Jokainen 31 huoneistostamme kertoo oman tarinansa paikallisesta historiasta, kulttuurista tai luonnosta. Tarinaa kuiskivat niin kertomukset, kuvat kuin sisustuksen harkitut yksityiskohdatkin. Huoneidemme nimet kumpuavat karjalan kielen eri vivahteista.

Meille tärkeimmät: ilmasto, ympäristö ja immeiset

Me välitämme kanssakulkijoista lähellä ja kaukana. Luonnosta ja ilmastosta. Haluamme, että tulevat sukupolvet tietävät, miltä talven ensimmäiset lumihiutaleet tuntuvat poskilla ja kuinka hömötiainen pyrähtää kuusikossa. Juuremme ovat luonnon keskellä ja yhdessä tekeminen on meille karjalaisille luontaista. Itkemme, nauramme ja riemuitsemme yhdessä. Ketään ei jätetä ulkopuolelle. Se on sitä vastuullisuutta.

 

Hotelli Lietsu