Навигационная цепочка

Ilmastokumppanuus

Ilmastokumppanuusverkoston tavoitteena on edistää yhdessä kestävää yritystoimintaa ja vähähiilistä Joensuuta

Kumppanuudesta hyötyvät yritykset ja yhteisöt, jotka haluavat kehittää toimintansa ympäristöystävällisyyttä, suunnitelmallisesti pienentää ilmastopäästöjään sekä kehittää omia ilmastoystävällisiä ratkaisuja asiakkailleen.
Joensuun ilmastokumppanit ovat tärkeä osa Joensuun hiilineutraaliuteen tähtäävää työtä.

Ilmastokumppanimme otsikko

Ilmastokumppanimme

 

Lue lisää - ilmastokumppani

Ilmastokumppanuus linkkiotsikko mikä ilmastokumppanuus

Mikä ilmastokumppanuus?

 

Ilmastokumppanuus leipäteksti mikä ilmastokumppanuus

Ilmastokumppanuus on yhteistyötä kaupungin elinkeinoelämän ja yritysten kilpailukyvyn vahvistamiseksi.

Ilmastokumppanuusverkostossa luomme yhteistyötä ja uusia toimintatapoja kaupungin, yritysten ja yhteisöjen välille. Ilmastokumppanina yritykset ja yhteisöt osallistuvat kehittämällä toimintaansa ilmastoystävälliseksi muun muassa päästöjä vähentämällä tai ilmastoystävällisiä tuotteita kehittämällä.

Verkostossa ei tarvitse olla yksin.

Ilmastokumppanuudessa on kyse pidemmän tähtäimen suunnitelmallisesta ilmastotyöstä, johon yrityksiä ja organisaatiota halutaan kannustaa ja tukea.

”Ilmastotavoitteiden toteuttamiseksi tarvitaan kaikkien tahojen yhteistyötä. Ilmastokumppanuus on mahdollisuus tehdä vaikuttavaa paikallista ilmastotyötä. Ilmastokumppanuus on yhteisen ilmastotyön ydintä.” Jari Leinonen, ympäristönsuojelupäällikkö

Lue lisää ilmastokumppanuudesta

Liity ilmastokumppaniksi otsikko

Liity ilmastokumppaniksi

 

Ilmastokumppanuus leipäteksti haluan ilmastokumppaniksi

Ryhdy ilmastokumppaniksi allekirjoittamalla ilmastositoumus Joensuun kaupungin kanssa.

Me autamme, mutta sinä saat päättää.

Ilmastositoumus koostuu itse määrittelemistänne tavoitteista ja toimenpiteistä, joilla pyritte vähentämään hiilijalanjälkeänne ja ympäristökuormaanne. Ilmastokumppanuus on askel suunnitelmalliseen ilmastotyöhön.

Ilmastokumppanina pääsette osaksi ilmastokumppaneiden verkostoa. Verkoston jäsenille järjestetään verkostotapaamisia ja uutiskirjeessä jaetaan ajankohtaista tietoa ilmastotyöstä yrityskentällä sekä tuki- ja rahoitusmahdollisuuksista.

 

Lue lisää ilmastokumppanuudesta

Ilmastokumppanuuspankki

Ilmastokumppanuuspankki

 

Ilmastokumppanuuspankista löydät tietoa

Ilmastokumppanuuspankista löydät tietoa kuinka aloittaa tai kehittää ilmastotoimia omassa yrityksessäsi tai yhteisössäsi. Pankki on kaikille avoin. Pankista löydät vinkkejä uuden kestävän liiketoiminnan innovoimiseen, ilmastokuormasi laskemiseen ja vähentämiseen sekä tietoa verkostoitumismahdollisuuksista ja viestintävinkkejä.

Linkkipainike-Ilmastokumppanuuspankki